Slagerij Geert, Wendy & Zonen
OpenSlagerij Geert, Wendy & Zonen
Leveren bij jou?
Overzicht Broodbeleg Zoeken
Martino prepare
100% rundsvlees met huisbereide martinosaus; licht pikant. Het rundsvlees die we gebr... Meer
Boterhamworst eigenbereid
Huisbereide boterhamworst (+/- 12 gr/sneetje)
Dozenworst
boterhamworst in blik
Strasbourg
strasbourg(+/- 12 gr/sneetje)
Maya de bijworst
boterhamworst met een Maya de bij gezichtje.
Salami
salami (+/- 12 gr/sneetje)
Salami met look
salami met look (+/- 12 gr/sneetje)
Kippensalami
Salami van kippenvlees
Kippensalami met peper
kippensalami 100% kip met peperbollentjes (+/- 10 gr/sneetje)
Saltufo
Truffelsalami in een jasje van parmezaankaas
Pepersalami
salami met peperbollentjes (+/- 10 gr/sneetje)
Bolzano
zachte salami (+/- 18 gr/sneetje)
Salami fijne kruiden
Salami met zachte kruiden ( +/- 12 gr per sneetje)
Fijnkost
fijne structuur (+/- 16 gr/sneetje)
Pain d'ardenne
salami met grove stukjes varkensvlees & vet
Boerering
Je kan het nemen zowel in het geheel of in sneden laten snijden.
Ontvette ham eigenbereid
gekookte ham(+/- 50 gr/sneetje)
Kipfilet
Aangekochte kippewit (+/- 14 gr/sneetje)
Kipfilet eigenbereid
Eigenbereide kippenwit met vers kipfilet (+/- 14 gr/sneetje)
Kipfilet tomaatjes zongedroogd
Eigenbereide kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Kipfilet kruiden eigenbereid
eigenbereide kipfilet met verse kruiden
Frikandellenkoek
Huisbereide frikandellenkoek ( +/- 15 gram per sneetje)
Frikandellenkoek met spek
Huisbereide frikandellenkoek met gebakken spekjes (+/- 15 gram per sneetje)
Kippenkoek
frikandellenkoek van vers kippenvlees
Kip provencaal
huisbereide kip provencaal
Gebakken kalkoenfilet
Gebakken kalkoenfilet op Italiaanse wijze (+/- 15 gram per sneetje)
gebakken rosbief
ovengebakken stukje rundsvlees.
varkensgebraad
ovengebakken varkensgebraad (+/- 10 gr/sneetje)
Sate-spek
huisbereid buikspek opgerold met mosterd & satekruiden ertussen (+/- 12 gr/sneetje)
Italiaans gebraad
mager varkensvlees dat gestoomd is met kruiden
Extra spek eigenbereid
gezouten spek, huisbereid (+/- 100 gr/sneetje)
Gerookt spek eigenbereid
gezouten en gerookt spek, huisbereid. Ons spek is ontzwoerd dit is heel handig om te ... Meer
paardevlees
gerookt zoet paardenvlees (+/- 10 gr/sneetje) gezouten
Rundsfilet eigenbereid
100 % rundsfilet gezouten, licht gerookt, huisbereid Zeer zacht van smaak en een laa... Meer
Filet de sax eigenbereid
filet de sax, huisbereid (+/- 10 gr/sneetje). Zeer mager stukje varkensvlees.
Bacon eigenbereid
gerookte bacon, huisbereid (+/- 8 gr/sneetje). Zeer zacht van smaak. Dit product hoef... Meer
Italiaanse ham
rauwe ham, 9m gedroogd (+/- 20 gr/sneetje) afkomstig uit Italië. Dit land heeft het ... Meer
Zwarte woudham
Woudham (+/- 18 gr/sneetje). Smaakt een beetje meer gerookt.
Gerookte cobourg
gezouten varkensschouder(+/- 15 gram per sneetje)
Boerenham
gezouten & gerookte ham
Fijne Kop
fijn hoofdvlees van varken
Edelkop
grove stukken varkensvlees met gellatine
Verse soeprol
Huisbereide gezouten soeprol(rundsvlees) (+/- 10 gram per sneetje)
Grillworst
Huisbereide grillworst (varkenvlees), lekker zowel warm als koud.
Servela met look
servela met look
blokpaté
snijbare blokpaté (+/- 15 gr/sneetje)
Crèmepaté eigenbereid
cremepaté uit eigen werkhuis. Per stukje crèmepaté van 100gr, dit is ongeveer 1 cm... Meer
Boerepaté eigenbereid
huisbereide grove boerepaté gebakken op lage temperatuur om zo lekker sappig te blij... Meer
winterpaté eigenbereid
huisbereide pate met spek, champignon en ajuin
't zoet patéke v/d chef
een huisbereide paté met een zoete uien konfijt en gebakken ajuin
Over ons
Echte smaken! Onze passie!
Slagerij Geert & Wendy staat garant voor kwaliteit, smaak &
vriendelijkheid.
Uiteraard zijn we trots op onze uitstraling van onze zelfstandige
slagerij zoals we in 1994 gestart zijn.
Het hele team bereid dagelijks op ambachtelijke wijze charcuterie,
salades, verse vleeswaren, bereide gerechten & sauzen.
Ook voor bijzonder vlees, vleeslam, kip producten & de lekkerste
fijne vleeswaren bent u hier op de juiste plaats.
Er zijn vele soorten manieren om vlees te bereiden. Toch is de basis
voor een geslaagde maaltijd een stukje heerlijk kwaliteitsvlees. Als je
kiest voor kwaliteit, betaald zich dat altijd terug.
We horen overal dat we gezonder & bewuster moeten gaan eten. Maar gezond & bewust moet wel lekker blijven! Kies daarom voor een goed stukje vlees.
Vlees is nog steeds een belangrijke voedingsbron.
Heeft u vragen, speciale wensen, zoekt u net dat speciale stukje vlees voor uzelf of een groot gezelschap, kan je bij Geert naar de mogelijkheden vragen.
Specialiteiten
Onze specialiteit
Ambachtelijk vlees :
- Het beste rundsvlees
- Vers varkenvlees
- Geselecteerd kip- & kalfsvlees
- Lekker lamsvlees
En verder :
- Fijne specialiteiten
- Bereide & vegetarische gerechten uit eigen werkhuis
- Bio-eieren uit Retie
- Salades bereid in eigen keuken
- Zelfbereide paté
Openingsuren
maandag |
Gesloten
|
di - vr |
08:30 - 18:00
|
zaterdag |
08:00 - 16:00
|
zondag |
08:00 - 12:00
|
Afhaaluren
maandag |
Niet mogelijk
|
di - do |
08:30 - 18:00
1 uur op voorhand bestellen
|
vrijdag |
08:30 - 18:00
2 uur op voorhand bestellen
|
zaterdag |
08:00 - 16:00
3 uur op voorhand bestellen
|
zondag |
08:00 - 12:00
3 uur op voorhand bestellen
|
Versbox
Route
Bestellen op voorhand
Maandag |
Niet beschikbaar
|
Di - Do |
08:30 - 23:59
1 uur op voorhand bestellen
|
Vrijdag |
08:30 - 23:59
2 uur op voorhand bestellen
|
Zaterdag |
08:00 - 23:59
3 uur op voorhand bestellen
|
Zondag |
07:45 - 23:59
3 uur op voorhand bestellen
|