Keurslagerij Lavens
Leveren bij jou?
Gemarineerd rumsteak 'Aubrac' (BBQ)
Het beste van de klassieke biefstukken, lekker van smaak! Aubrac, eigen kweek licht k... Meer
Gemarineerd biefstuk / gemarineerde rumsteak 'Aubrac'
Het beste van de klassieke biefstukken, lekker van smaak! Aubrac, eigen kweek licht k... Meer
Entrecôte 'Aubrac' /dunne lende
Lekker stukje êntrecôte ook wel dunne lende genoemd! (Gewoon gesneden = +/- 400 gr)
Rosbief 'Aubrac', gebraad (om zelf te bakken)
Mals stukje rosbief Aubrac
Côte à l'os Aubrac
Een stuk uit de zesrib waar de rib nog aan zit. Een pluspunt, want vlees bakken met e... Meer
Filet pur 'Aubrac' / runderhaas
Het nobele stuk van het ' Aubrac' rund. Het aller malste stuk dat je mooi kan bakken ... Meer
Rundshamburger 'Aubrac'
Malse rundshamburgers van het 'Aubrac' huisras (+/- 150 gram/stuk)
Filet mignon Aubrac
De beste stukken rundsvlees van het Aubrac rund!
BBQ steak Aubrac
Sappig gemarineerde rumsteak van eigen kweek Aubrac rundsvlees met kruidenboter
Carpaccio van het fijnste rundsvlees 'Aubrac' (VG)
Carpaccio van het fijnste rundsvlees met rucola en parmezanschilfers gemarineerd in r... Meer
Bordje fijn rosbief 'Aubrac' (VG)
Afgewerkt met béarnaise van het huis, rucola en zongedroogde tomaten
Slaatje carpaccio Aubrac
Carpaccio van eigen kweek aubrac rundsvlees, met zongedroogde tomaat, parmezaan, bals... Meer
Wrap met pastrami 'Aubrac'
Wrap met pastrami, frisse vinaigrette, gemengde sla, zongedroogde tomaten, pijnboompi... Meer
Wrap met rosbief 'Aubrac'
Wrap van eigen kweek rosbief met huisgemaakte bearnaise, rucola, zongedroogde tomaten... Meer
Rosbief 'Aubrac' met béarnaise
Schaaltje met zeer fijne sneetjes rosbief 'Aubrac' in huisgemaakte béarnaisesaus, af... Meer
Filet d'Anvers 'Aubrac' (+/- 150 gram) schaaltje in flinterdunne sneetjes
Eigen gekweekt Aubrac rundsvlees licht gezouten en licht gerook. De ideale starter.
Bereid stoofvlees 'Aubrac'
Huisbereid stoofvlees van runds-'Aubrac' vlees. Op de klassieke manier bereid (+/- 30... Meer
Bereid stoofvlees 'Aubrac'
Huisbereid stoofvlees van runds'Aubrac' vlees. Op de klassieke manier bereid (+/- 300... Meer
Filet d'Anvers 'Aubrac'
100 % rundsfilet 'Aubrac', licht gezouten en gerookt, (+/- 14 gr/sneetje)
Gebraden rosbief 'Aubrac'
Gebraden, traag gegaard rosbief van eigen kweek 'Aubrac' (+/- 16 gr/sneetje)
Bereid stoofvlees 'Aubrac'
Huisbereid stoofvlees van runds-'Aubrac' vlees op de klassieke manier ( +/- 300 gram ... Meer
Butcher burger / BBQ burger ' aubrac'
Een zuivere 'Aubrac' rundsburger met extra BBQ kruiden. Ook geslaagd tussen een vers ... Meer
'Aubrac' hamburger
Hamburger van 'Aubrac' rundsvlees met hamburgerkruiden (+/-150 gram/stuk)
Rundsbrochette 'Aubrac' natuur
Stukjes 'Aubrac' rundsvlees natuur op een stok met paprika en ajuin ertussen. (+/- 18... Meer
Gemarineerde rundsbrochette 'Aubrac'
Stukjes Aubrac rundsvlees die licht gemarineerd zijn op een stok met paprika en ajuin... Meer
Filet pur gebraad ' Aubrac'
Het nobele stuk van het ' Aubrac' rund. Het aller malste stuk dat je mooi als een geb... Meer
Glaasje rundscarpaccio 'Aubrac'
Glaasje van rundscarpaccio met balsamicocrème en parmezaanschilfers.
Entre côte 'Aubrac' / dunne lende
Premium gesneden stuk rundsvlees uit de dunne lende met een klein vetrandje voor de s... Meer
Rozemarijn steak 'Aubrac'
Mini-Aubrac BBQ burgers afgewerkt met een rozemarijnrandje op een stokje. ( +/- 180 g... Meer
Aubrac contrefilet gerijpt
Het oude Aubrac ras wordt vooral gekweekt ten zuiden van het Centraal Massief in Fran... Meer
Aubrac côte à l'os gerijpt
Het oude Aubrac ras wordt vooral gekweekt ten zuiden van het Centraal Massief in Fran... Meer
Rumsteak extra 'Aubrac'
Het beste van de klassieke biefstukken, lekker van smaak! Aubrac, eigen kweek
Gemarineerde rumsteak extra 'Aubrac'
Het beste van de klassieke biefstukken, lekker van smaak! Aubrac, eigen kweek licht k... Meer
Bereid stoofvlees 'Aubrac'
Huisbereid stoofvlees van runds-'Aubrac' vlees. Op de klassieke manier bereid (+/- 30... Meer
Vers stoofvlees 'Aubrac'
In stukjes versneden rundsvlees ' Aubrac' om zelf stoofvlees te maken ( +/- 300 gram ... Meer
Butcher-burger 'Aubrac' / BBQ burger aubrac
Een zuivere 'Aubrac' rundsburger met extra BBQ kruiden. Ook geslaagd tussen een vers ... Meer
Rundsgyros ' Aubrac'
Gemarineerde rundsreepjes ' Aubrac' met paprika, ajuin & champignon ( +/-300 gram/portie)
Cote à l'os 'Aubrac'
Een stuk uit de zesrib waar de rib nog aan zit. Een pluspunt, want vlees bakken met e... Meer
Gerijpte cote à l'os 'Aubrac'
Het oude Aubrac ras wordt vooral gekweekt ten zuiden van het Centraal Massief in Fran... Meer